Bladblazer met opvangzak

Bladblazer

Dankzij mijn bladblazer met opvangzak weer een schone tuin. Het is herfst en de blaadjes vallen weer van de bomen. Op zich een mooi gezicht, wanneer je in het bos loopt. De bomen laten hun bladeren vallen en dan lijkt het net dat het aan het sneeuwen is. Echter gaat het een heel ander verhaal worden als je net de tuin helemaal bladvrij hebt gemaakt en de volgende dag weer helemaal vol ligt. De groene containers die wij voor dit afval moeten gebruiken zit al helemaal vol en zal ik moeten wachten tot de volgende keer dat deze leeg gemaakt worden. Bladblazer

Een geweldige aankoop, een bladblazer

Nadat ik voor de zoveelste keer mijn tuin bladvrij had gemaakt en inmiddels weer vol lag, was de maat vol. Nog nooit heb ik mijzelf hier zo aan lopen ergeren als deze keer. Tot ik op een gegeven moment een buurvrouw in haar tuin bezig zag. In haar hand had zij een machine die alle bladeren op een hoop aan het blazen was. Hier wilde ik meer over weten en ben naar haar toe gelopen.

Via Fixami.be, het adres waar je online elektrisch gereedschap kan kopen, heb ik een bijzonder mooie blazer gekocht om bladeren mee weg te blazen. Echter heb ik een wat luxer model besteld, want bij de mijne zit er een zak aan waar de bladeren, versnippert en al in opgevangen worden. Voordeel is dat hierdoor mijn emmer minder snel vol raakt, maar mijn tuin wel bladvrij is. Bladblazer