Design loungebanken laten maken

design loungebanken

Via de Dutch Rivièra hebben wij een paar mooie design loungebanken laten maken. Voordeel van dit bedrijf is dat zij veel meubels op maat kunnen maken. Hierdoor was het ook voor ons mogelijk om zo een moderne bank in de tuin te laten maken. Voorheen hadden wij hier een kleine tuinset staan met een plastic tafel en stoelen. Het is dat je hier goed aan kon eten, maar een avondje op deze stoelen zitten was geen optie. Daarom wilden ook wij wel eens lekker kunnen zitten in onze tuin. Echter hebben wij een tuin met speciale afmetingen en hier past geen standaard tuinset in.

De mooiste design loungebanken staan nu in onze tuin

Samen met de medewerkers van de Dutch Rivièra hebben wij een afspraak gemaakt om rond de tafel te gaan zitten. Hier hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt en zij hebben deze wensen uitgevoerd. Binnen drie weken na deze afspraak kregen wij al het bericht dat onze set geleverd kon worden.

Inmiddels hebben wij al meerdere keren gebruik gemaakt van onze nieuwe aankoop. De op maat gemaakte set staat prachtig in de tuin en zit zeer comfortabel. Eindelijk kunnen wij ook heerlijk zitten in onze eigen tuin.