Landal Greenparks kortingscode en aanbiedingen

Landal Greenparks is een in Nederland gevestigde onderneming met parken in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Denemarken en Nederland met veel vakantiehuisjes die je kunt huren via de website van Landal Greenparks.

Via ons vind je regelmatig een nieuwe aanbieding of kortingscode voor Landal. Een aanbieding is vaak een kortingsactie zoals een afgeprijsd verblijf. Een kortingscode voor Landal geeft korting op bijvoorbeeld een reservering. Bijvoorbeeld 50 euro korting op een verblijf bij Landal via Goedkoop.be.

Tot 35% korting in de schoolvakanties

Landal GreenParks geeft heel 2018 flinke korting voor de schoolvakanties. Dat is mooi meegenomen, want een bungalowpark boeken op de drukste momenten van het jaar is vaak niet zo goedkoop.

Een goede reden dus om tijdens de schoolvakanties te verblijven op 1 van de Landal parken, want je pakt wel even een korting die kan oplopen tot maar liefst meestal 30%. Soms zelfs tot 35%.

Daarnaast heb je de keuze uit meer dan 85 vakantieparken in heel Europa. Landal GreenParks staat al jaren bekend als de beste bungalowpark-keten. Niets voor niets: klantvriendelijk, schone vakantiebungalows, goed verzorgde parken en kindvriendelijkheid staan bij Landal hoog in het vaandel.

Geldig van 6 Juli t/m 31 Augustus 2018
Tot 35% korting van 6 t/m 13 Juli en 17 t/m 31 Augustus
Tot 30% korting 13 Juli t/m 17 Augustus