Mozaiek in vele verschillende soorten

Mozaiek tegels

Mozaiek tegels, ze zijn nog steeds hartstikke populair! Het feit dat deze tegels zo gewild zijn, heeft ervoor gezorgd dat er steeds meer soorten mozaiek tegels te krijgen zijn. Zo bestaat de mozaiek tegel collectie van Tegelmegashop.be tegenwoordig uit vele verschillende materiaalsoorten mozaiek. We vertellen u graag wat meer over de materiaalsoorten in dit blog.

Keramisch mozaiek

Keramisch mozaiek; De ideale combinatie van sfeervol en praktisch! Bij Tegelmegashop.be vindt u een ruime collectie keramische tegels, waarbij een mooi assortiment keramisch mozaiek natuurlijk niet kan ontbreken! Mozaiek tegels worden vaak gebruikt als sfeervolle eyecatcher in de badkamer, het toilet en de keuken. In deze ruimtes is onderhoudsvriendelijkheid uiteraard een belangrijke factor, en dan is mozaiek van keramiek de beste keuze! Keramiek neemt geen vocht of vuil op, is eenvoudig schoon te maken en hoeft niet actief onderhouden te worden. Bij Tegelmegashop.be vindt u een uitgebreide collectie keramische mozaiek tegels in diverse vormen, stijlen, kleuren en prijsniveaus.

Mozaiek tegel

Natuursteen mozaiek

Bij Tegelmegashop.be kunt u terecht voor topkwaliteit natuursteen mozaiek. Wij beschikken over een groot en gevarieerd aanbod natuursteen tegels van topkwaliteit. De mozaiek tegels van natuursteen kunt u bij ons gemakkelijk online bestellen. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom van 1.000m2. Hier kunt u een ruime collectie rustig op uw gemak bekijken, ook in combinatie met andere tegels, ideaal dus om wat inspiratie op te doen! Of u nu zoekt naar klassiek marmer, rustiek hardsteen, of traditioneel travertin; Bij Tegelmegashop.be vindt u altijd een prachtige natuursteen mozaiek tegel.

Riverstone mozaiek

Glasmozaiek

Glasmozaiek; voor een stijlvolle en decoratieve uitstraling. Wanneer u van strakke lijnen en een modern uiterlijk houdt, dan zijn glasmozaiek tegels een perfecte oplossing voor u. Tegelmegashop.be heeft een ruim assortiment aan glasmozaïek tegels, verkrijgbaar in verschillende natuurlijke soorten, maten en kleuren. Van glanzend tot geborsteld, van strak en vierkant tot rechthoekig in vrije lengtes en glas mozaiek gemixt met natuursteen. Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze online shop of kom inspiratie opdoen in onze showroom. Wij hebben voor iedereen een geschikte tegel van mozaiek. Gegarandeerd A-kwaliteit voor een vaste, lage prijs!