Voor de mooiste en stijlvolste clip in extensions ga je naar oxy extensions

Ben je er klaar mee dat je elke keer je haar laat groeien, maar het zo beschadigt is dat je het weer moet afknippen. Clip-in extensions van OxY extensions zijn dan de ideale oplossing om snel en makkelijk een mooie look te creëren met een volle en glanzende uitstraling.Zelfs al draag je je extensies elke dag, ook dan blijft je kapsel perfect in vorm!  

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Als je extensions wilt, is kwaliteit zeer belangrijk. Je wilt graag dat het zo natuurlijk mogelijk overkomt en niet te zwaar aanvoelt wanneer je ze in hebt. Onze prachtige lokken geeft je de kans om elke dag op pad te gaan met lange en volle lokken. prachtig en volumineus OxY extensions van de hoogste kwaliteit. Het luxueuze remy-haar dat we in ons assortiment hebben, wordt dubbel gevlochten en is erg vol met veel volume van boven tot onder. Bovendien is het haar erg zacht en klitvrij. Door de lage prijs en verschillende kleuren die we aanbieden zit er voor iedereen wel wat bij in de kleur die bij ze past.

Snel en makkelijk

Elke dag in een oogopslag mooi lang haar met de Clip-in extensions van Oxy extensions. Doordat de extensions zijn gemaakt van polymeer, zijn ze haast niet te onderscheiden van je eigen haar. Zo kun je verschillende looks creëren, zonder dat het iemand hoeft op te vallen dat het niet je eigen haar is.